Batman Haber
HV
19 MART Salı 06:29

İngilizler Yenilgiyi Kabullenemedi

İngiliz ekonomist Timothy Ash, Kılıçdaroğlu'na ikinci tur öncesi borsada spekülasyonlarla ekonomiyi hedef alması önerisinde bulundu.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 15-05-2023 22:21
İngilizler Yenilgiyi Kabullenemedi

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması için medya yoluyla sık sık algı operasyonlarına başvuran İngilizlerden bu kez de skandal bir öneri geldi.

İngiliz ekonomist Timothy Ash, CHP liderine ikinci tur öncesi borsada spekülasyonlarla ekonomiyi hedef alması önerisinde bulundu.

“MERAL AKŞENER BİR NEVİ GEMİDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI”

Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'nun kazanması durumunda "Türkiye, Batı cephesine yeniden kollarını açacak" diyen Ash, Twitter hesabından bugün yaptığı paylaşımda ise çark edip, "Kılıçdaroğlu ile birkaç ay önce Londra'da diğer yatırımcılarla görüştüm ve sorulara verdiği yanıtların zayıf olduğunu düşündüm. Endişelerim bir şekilde gerçekleşti. Muhalefet Kılıçdaroğlu'nun zafiyetlerini başından beri biliyordu, Meral Akşener bir nevi gemiden kaçmaya çalıştı" ifadelerini kullandı.

Sözlerinin devamında Erdoğan'ı öven Ash, "Yine başardı. Erdoğan'ı sevin ya da nefret edin, adamın milletin ruhuyla inanılmaz bir bağlantısı var. Kamuoyu yoklamalarını nasıl altüst ettiğini görmek inanılmaz." dedi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR