Batman Haber
HV
19 MART Salı 08:05

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Oyunu Hilmi Sonay İlkokulu’nda Kullandı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-05-2023 18:46   Güncelleme : 16-05-2023 18:46
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Oyunu Hilmi Sonay İlkokulu’nda Kullandı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Tuzla Hilmi Sonay İlkokulu’nda kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı, “Rabbim ülkemiz için hayırlı olan nasip eylesin. Sandık bizim irademizdir, o iradeye sahip çıkmaksa hepimizin görevidir. 85 milyonun vermiş olduğu karar ne ise bu kararın en hayırlı olacağını, milletimizin ülkemizin tüm sınırları içerisinde yaşayanların kararı bu ülkenin yegâne ve tek kararı olacaktır.” dedi. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eşi Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı ve oğulları Ömer Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Tuzla Hilmi Sonay İlkokulu’nda kullandı. Başkan Yazıcı, sırası geldiğinde sınıfta bulunan sandık görevlileri ile kısa bir süre sohbet etti. Pusula ve mührünü alan Yazıcı, kabine girerek oyunu kullandı. 

“ÜLKEMİZİN SINIRLARI İÇERİSİNDE YAŞAYANLARIN KARARI YEGANE VE TEK KARARDIR” 

Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Seçim kararı alındıktan sonra bütün Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımızın sandıktaki iradesi için herkes kendi ideallerini, ülkülerini ve hayallerini vatandaşlarımız ile paylaştı. Bugün de sandıkta vatandaşımızın kararının çıkmasını hep birlikte bekleyeceğiz. Rabbim ülkemiz için hayırlı olanı nasip eylesin. Sandık bizim irademizdir, o iradeye sahip çıkmaksa hepimizin görevidir. 85 milyonun vermiş olduğu karar ne ise bu kararın en hayırlı olacağını, milletimizin ülkemizin tüm sınırları içerisinde yaşayanların kararı bu ülkenin yegâne ve tek kararı olacaktır. Bugün de yoğun bir katılım görüyorum. Biz iradesine sahip çıkan bir milletiz. Allah’ın izniyle sandıktan çıkan sonuç bizim her zaman başımızın üstünde yeri olan ve bu milletin iradesidir. Milletimiz bunun için hep mücadele etti. Ülkemiz, insanlık ve dünya için hayırlı uğurlu olsun. Seçime katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü sandığa gelmek bir vatandaşlık görevidir. Bu görevi yapan bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yürekten teşekkür ediyorum. Sandık başlarında görev yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özverili bir şekilde bütün siyasi partilerden görev alan, sandıkta iradeyi koruyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

#ozelhaber

AdminAdmin

YORUMLAR