Batman Haber
HV
28 MART Perşembe 12:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vergileri Düşürerek İnsanımızı Rahatlatacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vergileri düşürerek esnafımıza ve çiftçimize özel sübvansiyonlar yaparak, insanımızı rahatlatacağız." dedi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 18-05-2023 21:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vergileri Düşürerek İnsanımızı Rahatlatacağız

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Milletimiz 14 Mayıs'ta sandık başına gidip iradesini beyan etti. İkinci turda rekor bir oy ve oranla milletimizin bize cumhurbaşkanlığı görevini tekrar bize tevdi edeceğine inanıyoruz.

Bunlar gibi talimatı Kandil'den almıyoruz. Biz karanlık odalarda terör örgütünün uzantılarıyla pazarlığa girmiyoruz. Biz Rabbimize sığınıyoruz ve milletimizden talimatı alıyoruz.

Şu anda biz sadece ve sadece ülkemize eser kazandırmanın peşindeyiz. Milletimizin sıkıntılarını çözmek için gece gündüz çalışıyoruz.

Şu Avrasya tüneli olmasaydı halimiz nice olurdu öyle mi? Şehitler köprümüz işimizi kolaylaştırıyor. Ama bir de Yavuz Sultan Selim köprümüz olmasaydı halimiz nice olurdu. Osmangazi Köprüsü olmasaydı halimiz nice olurdu. Çanakkale Köprüsü olmasaydı halimiz nice olurdu. Türkiye güçlendikçe ortaya çıkan kaynağı insanlarımızın her bir hayatına yansıtacak programlar hazırlıyoruz.

Karadeniz gazını ülkemize kazandırdıktan sonra yaptıklarımızı gördünüz.

Sırada Gabar var. Gabar petrolünü de çıkardığımız andan itibaren halkımız ondan da istifade edecek. İşte bu Kılıçdaroğlu'nun el ele kol kola olduğu teröristler sebebiyle Gabar petrolü yıllarca çıkarılamamıştır.

Şimdi aklıma yine yolda gördüğüm bir araç arkası yazı geldi. Bu yazıda 'Bir gün ağırlık çökerse omuzlarına o benim vebalimdir unutma' diyordu. Bu sizin vebalinizi asla unutmadık, asla istismar etmedik. Rızkını direksiyon başında kazanan şoförlerin ve tüm esnaflarımızın da yanında olduk.

21 yıldır ülkemizde kurduğumuz güçlü ulaştırma altyapısını, ticaret iklimini en iyi sizler biliyorsunuz. Yaptığımız yatırımların doğrudan muhattabı sizlersiniz.

İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha nice müjdelerle sizlerle birlikte olacağız. Türkiye Yüzyılının inşasında alınan her mesafe sizlere güvenli huzurlu yarınlar için elde edilmiş yeni bir kazanım olacak. İki kavram çok önemli güven ve istikrar.

1.5 MİLYONA KADAR TAŞIT KREDİSİ

Bugün de Halkbankası vesilesiyle 1.5 milyona kadar taşıt kredisiyle yanınızda oluyoruz. Ticari araçlara ÖTV'siz yenileme imkanı getirdik. 850 bin esnafımıza çok önemli kolaylık sağladık. Geçtiğimiz günlerde emeklilikteki prim gün sayısı adaletsizliğini giderme sözü verdik. Küçük esnafımızın prim ve gün sayısını 9000 binden 7200'e indirdik. İstanbul'daki halk otobüsü işletmecilerimizin tüm taleplerini karşıladık. Gençlerimizin yıllık 150 bin liralık kazançlarından vergi almıyor, sigorta primlerini ödüyoruz. 2 kavram önemli. Güven ve istikrar. Gençler unutmayın. Öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek.

Milletimizin üzerinde nice oyunlar oynandı. Tek parti faşizminden darbelere... Her musibetin gerisinde Türkiye'yi oyun dışlında tutma niyeti vardı. Bize bu sinsi oyunu bozduğumuz için düşmanlar.

Ülkemizin kaynaklarını Londra tefecilerine akıtmaya devam etseydik inanın bizden kıymetlisi olmazdı. Ama biz sadece Allah'ın rızasını, milletimizin hayır duasını istedik bunun için çalıştık.

Milletimizin huzur ve refahı için verdiğimiz mücadele sonuna kadar samimiydi. Ülkemize asırlık demokrasi ve kalkınma hamleleri kazandırırken yine samimiydik. FETÖ'nün montaj olduğu kumpaslarına karşı mücadelede yine samimiydik.

Sizler bu mücadelenin hepsinde de bizimle beraberdiniz. Rabbime beni böyle bir milletin böyle bir topluluğun mensubu kıldığı için binlerce kez hamd ediyorum. Siz ne güzel insanlarsınız. Sizler ne kadirşinas, ne yüreği pek, gönlü zengin, kalbi vatan ve millet sevgisiyle çarpan insanlarsınız.

Sizler için değil yedi düvele meydan okumak gerekirse tüm dünyayı karşımıza alırız.

DEPREMZEDELERİN SOKAĞA ATILMASINA TEPKİ

Türkiye'nin 14 Mayıs seçimleri en önemli sınamalardan biri olmuştur. Ülkemiz ilk defa iki adaylı seçim yaşadı. Koalisyon masası ittifakının nasıl ortaya çıktığını anlatmaya gerek yok. Kimlerin destek verdiğini sizler iyi biliyorsunuz. Buna rağmen 2 milyon 500 bin farkla geride kalınca, nasıl tehditler savurduklarını birlikte gördük. Koalisyon masasının kendi içinde hesaplar karışık. Bölücü örgütün desteğini sağlama aldılar. Kılıçdaroğlu insanlarımızı kutuplaştırmaya başladı. Hiçbir kılıf bu minareyi örtmeye yetmez. Millete hakaret ederek siyaset olmaz. Depremzede vatandaşlarıma hakaret ederek siyaset olmaz. CHP'li belediyeler ve irtibatlı STK'lar, depremzedelere yardımları kesmekten, kaldıkları yerden çıkarmaya kadar her türlü rezilliği sergiliyorlar. Tekirdağ'da kaldıkları oteli boşalttılar. Yakalanınca da işi başka tarafa çekip kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. Seçim sonucu tersi çıksa neler yaparlardı, düşünmek istemiyorum. İlk gün 5 şehidimiz oldu. Ne yaparsanız yapın Cudi'de de Tendürek'te de şehitlerimizin intikamı muhakkak alınacaktır. Bay bay Kemal, yol yürüdüğün bu Kandil varisleriyle yolunu muhakkak ayıracaksın ama zaman çok geç olacak. Milletim inşallah sana fırsat vermeyecek 28'inde işi kendi bitirecek.

İnşallah 28 Mayıs'ta öyle bir kazanım elde edelim ki 29 Mayıs fethini hep birlikte kutlayalım.

6 Şubat'tan bu yana yaptığımız gibi deprem bölgesine gideceğiz. Çalışmaları yerinde göreceğiz. Deprem bölgesini en kısa sürede ayağa kaldıracağız.

AdminAdmin

YORUMLAR