Batman Haber
HV
29 MART Cuma 15:57

Manisa Büyükşehir ile Alaşehir'den 'tarımsal' iş birliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi arasında Alaşehir'in Uluderbent Mahallesi Bahçedere mevkiinde, tarımsal sulama sondajı noktasında işbirliği protokolü imzalandı.

YEREL
Giriş Tarihi : 12-10-2022 11:04   Güncelleme : 12-10-2022 11:04
Manisa Büyükşehir ile Alaşehir'den 'tarımsal' iş birliği

MANİSA (İGFA Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile işbirliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu arasında tarımsal sulama sondajı noktasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol doğrultusunda Alaşehir'e bağlı Uluderbent Mahallesi Bahçedere mevkiinde tarımsal sulama sondajı çalışması gerçekleştiriliyor. 180 metreye kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce karşılanacak olan sondaj çalışmasının geriye kalan kısmını ise Alaşehir Belediyesi üstlenecek.

İşbirliği protokolü ile ilgili konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, çalışma sonrasında su elde edilip kırsal mahallelerin sulamasının sağlanacağını belirtti.

Kırsal kalkınmanın sağlanması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

AdminAdmin

YORUMLAR