Batman Haber
HV
29 MART Cuma 00:58

Bayraktar’a Büyük Onur

Bayraktar TB2 SİHA’nın ihraç edildiği Afrika ülkesi Burkina Faso’da, Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar’a ülkenin en üst seviye ulusal nişanı olan Ordre de L'etalon Officier madalyası verildi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 25-04-2023 21:11
Bayraktar’a Büyük Onur

Burkina Faso Cumhurbaşkanı İbrahim Traore, ülkesinin barış, güvenlik ve terörle mücadele faaliyetlerine yönelik üstün ve istisnai katkılarından dolayı Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı devlet nişanı ile ödüllendirdi.

CUMHURBAŞKANI TRAORE'DEN TEŞEKKÜR

Haluk Bayraktar'a madalyasını Burkina Faso'nun başkenti Vagadugu'da düzenlenen törende ülkenin büyük şansölyesi André Roch Compaoré takdim etti. Bayraktar daha sonra Burkina Faso Cumhurbaşkanı İbrahim Traore'yi ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Traore, Haluk Bayraktar'a yürütülen çalışmalar için teşekkür etti.

HALUK BAYRAKTAR'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı.

Bayraktar mesajında, '' Burkina Faso'nun barış, güvenlik ve terörle mücadele faaliyetlerine yönelik üstün ve istisnai katkılarımızdan dolayı ülkenin en üst seviye ulusal nişanı olan Ordre de L'etalon Officier Madalyası'na layık görüldüm. Madalyaya layık gören Cumhurbaşkanı İbrahima Traore ve nişanı takdim eden Burkina Faso Büyük Şansölyesi André Roch Compaoré'ye teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR