Batman Haber
HV
28 MART Perşembe 16:05

Trakya Üniversitesi UNESCO kürsüsünden 'Psikososyal' eğitim

Trakya Üniversitesi, UNESCO Eğitimde Kalite ve Dijital Dönüşüm Kürsüsü E-Eğitim platformu, “Deprem Sonrası Çocuklarımızın Psikososyal Durumları” eğitim içeriği ile erişime açıldı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 16-03-2023 12:23   Güncelleme : 16-03-2023 12:23
Trakya Üniversitesi UNESCO kürsüsünden 'Psikososyal' eğitim

 Trakya Üniversitesi bünyesinde kurulan ve kendi çalışma alanında dünyada üçüncü, Türkiye’de ise ilk ve tek olma özelliği taşıyan UNESCO Kaliteli Eğitim ve Dijital Dönüşüm Kürsüsü, faaliyetlerine devam ediyor.

Pandemi ve afet gibi olağanüstü durumlar için e-eğitim platformunun oluşturulduğu kürsüde “Deprem Sonrası Çocuklarımızın Psikososyal Durumları” başlıklı eğitim içeriği, kullanıcıların erişimine açıldı.

Konuya ilişkin bilgiler paylaşan Trakya Üniversitesi UNESCO Eğitimde Kalite ve Dijital Dönüşüm Kürsüsü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erdem Demiröz, “UNESCO Kürsüsü kapsamında hayata geçirilen e-öğrenme platformu, farklı eğitim içerikleri ile erişime açık kalacaktır. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar için katılım belgeleri düzenlenecek. E-Eğitim platformu için hazırlanan kullanım kılavuzunu haber ekinden indirebilirsiniz. Yeni eğitim içerikleri erişime açıldıkça, kullanıcılar sistem üzerinde kayıtlı e-posta adresleri üzerinden bilgilendirilecektir.” dedi.

Bu arada Duygu Dostu Eğitim Derneği ve Emotional Coaching Türkiye Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Nalan Kuru moderatörlüğünde alanında uzman isimlerin katkıları ile gerçekleştirilen “Duygu Koçluğu: Deprem Sonrası Çocukların Psikososyal Durumları” başlıklı webinar içeriklerinden üretilen mikro e-eğitim içeriklerine ücretsiz olarak https://unichair.trakya.edu.tr/ adresindeki e-learning platform bağlantısı üzerinden erişim sağlanabiliyor.

AdminAdmin

YORUMLAR