Batman Haber
HV
19 MART Salı 10:25

Kılıçdaroğlu İle Görüşen Özdağ'dan Açıklama Geldi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüştü. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan görüşme sonrası açıklama geldi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 22-05-2023 21:51
Kılıçdaroğlu İle Görüşen Özdağ'dan Açıklama Geldi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir görüşme gerçekleştirdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan görüşme sonrası açıklama geldi.

Özdağ paylaşımında, ''Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde kurulan Zafer Partisi'nin Genel Başkanı olarak, kuruluş ilkelerini koruma (Anayasa 1-4 Md. Ve 66 Md.) ve terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 13 milyon sığınmacının geri dönmesinin sağlanması ile ilgili şartları içeren, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metnini, iş birliği esasları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na sundum. Millet ittifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek. Büyük Türk Milleti’ne arz ederim.'' ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR